Teľacie líčka osolíme, okoreníme a restujeme na olivovom oleji dozlatova.
Recept od:
Zlatá vareška
Príprava
15
minút
Varenie
150
minút
Množstvo
4
porcie
Teľacie líčka osolíme, okoreníme a restujeme na olivovom oleji dozlatova.
Mäso vyberieme a do výpeku pridáme na kocky nakrájaný petržlen, mrkvu, zeler. Restujeme do zlatista, kým nieje zelenina skaramelizovaná. Následne pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak, nové korenie, čierne korenie, bobkový list, rozmarín, tymián a PL paradajkového pretlaku. Restujeme ďalšie 2-3 minúty..
Všetko zalejeme červeným vínom a necháme alkohol odpariť. Pridáme orestované líčka a prilejeme vývar..
Dusíme 2 hod. pri 140°C
Dobrú chuť :-)
Podávame so zemiakovou kašou :-)