Očisteného pstruha nasolíme okoreníme a posypeme tymiánom. Do brušnej dutiny vložíme vetvičku rozmarínu a celú rybu pokvapkáme citrónovou šťavou. Necháme 10 - 15 minúť marinovať..
Recept od:
Zlatá vareška
Príprava
5
minút
Varenie
15
minút
Množstvo
1
porcie
Očisteného pstruha nasolíme okoreníme a posypeme tymiánom. Do brušnej dutiny vložíme vetvičku rozmarínu a celú rybu pokvapkáme citrónovou šťavou. Necháme 10 - 15 minúť marinovať..
Pečieme na grile 10 - 15 minút a občas ho môžeme potrieť s olivovým olejom do ktorého sme prelisovali cesnak. Ak pečiete na grilovacej panvici pridajte na panvicu trošku masla. Ryba sa musí od roštu ale aj z panvice odlepiť sama ináč ju roztrháte. Podávame napríklad s pečenými zemiakmi..
Dobrú chuť :-)