MÄSO: Nakrájanú cibuľu speníme na olivovom oleji, pridáme mäso a necháme ho zatiahnuť.. Ochutíme soľou, čiernym korením, červenou mletou paprikou a nakrájaným cesnakom..
Recept od:
Zlatá vareška
Príprava
20
minút
Varenie
120
minút
Množstvo
4
porcie
MÄSO: Nakrájanú cibuľu speníme na olivovom oleji, pridáme mäso a necháme ho zatiahnuť.. Ochutíme soľou, čiernym korením, červenou mletou paprikou a nakrájaným cesnakom..
Mäso dusíme domäkka, pridáme nakrájané šampiňóny a lečo (alebo čerstvú zeleninu) a dusíme ďalších 15 min..
PLACKY: Nastrúhame zemiaky najemno, pridáme vajce, pretlačený cesnak, múku, a ochutíme soľou, korením a majoránkou. Pečieme na omastenej panvici z oboch strán dozlatova..
Na hotovú placku dáme mäso a prekryjeme druhou plackou. Ozdobíme ČL kyslej smotany..
Dobrú chuť :-)