Rúru si rozohrejte na 220 stupňov. Plech si vyložte papierom na pečenie. Poukladajte zeleninku a pokvapkajte ju avokádovým olejom.
Recept od:
Zlatá vareška
Príprava
10
minút
Varenie
30
minút
Množstvo
4
porcie
Rúru si rozohrejte na 220 stupňov. Plech si vyložte papierom na pečenie. Poukladajte zeleninku a pokvapkajte ju avokádovým olejom.
Všetko spolu premiešajte a narovnajte do jednej vrstvy. Posoľte.
Pečte najprv 10 - 15 minút, potom zeleninku pootáčajte a pečte ďalších 10 - 15 minút, alebo až kým nebude chrumkavá.
Niektoré druhy zeleniny si vyžadujú viac času na pečenie, v závislosti od toho, ako sú nakrájané. Zvoliť si môžete rôzne druhy zeleniny ako mladá cibuľka, špargľa, ružičková kapusta, artičoky, karfiol či brokolica, tekvica či batáty.