Nepečená piškótovo-smotanová torta

Zlatá vareška

Recept od:

Zlatá vareška

Príprava

10

minút

Varenie

0

minút

Množstvo

6

porcie

ohodnoďte recept

hodnotenie receptu

Ingrediencie

  • Piškóty
  • Kyslá smotana 4 ks
  • Vanilkový cukor 1 ks
  • Ovocie
  • Kakao 1 PL

Postup prípravy

1

Na spodok formy poukladáme okrúhle piškóty..

2

2 smotany s polkou vanilkového cukru vymiešame a vylejeme na piškóty..

3

Naukladáme vrstvu ovocia..

4

Postup opakujeme, ale k smotane s vanilkovým cukrom pridáme kakao..

5

Vrch ozdobíme ovocím a tortu necháme vychladiť.

6

Dobrú chuť :-)

Rada kuchára na záver:

Do smotany môžeme pridať želatínu aby sme nemali tortu veľmi riedku.

Mohlo by Vás zaujímať