Mäso osolíme a okoreníme, na olivovom oleji sprudka opečieme a vyberieme..
Recept od:
Zlatá vareška
Príprava
15
minút
Varenie
120
minút
Množstvo
4
porcie
Mäso osolíme a okoreníme, na olivovom oleji sprudka opečieme a vyberieme..
Do výpeku z mäsa pridáme na kocky nakrájanú mrkvu, zeler, petržlen a chvíľku restujeme. Osolíme, pridáme korenie, bobkový list, pretlak a ešte minútku restujeme..
Zalejeme vodou alebo vývarom a vrátime späť mäso. Dusíme 1-2 hodiny domäkka..
Keď je mäso hotové vyberieme ho, omáčku precedíme a pridáme nakrájané dubáky a varíme kým sa nám zredukuje..
Tarhoňu môžeme hneď variť v osolenej vode domäkka, ale radšej ju predtým na olivovom oleji opražíme :-)
Dobrú chuť :-)